Softar i soffan


Den här veckan får jag sammanfatta med mycket jobb och lite träning, men efter en härligt helg i sällskap med de bästa känner jag mig taggad att börja om igen i morgon. Nu är det fullt ös ända in i kaklet för sen ska jag njuta till fullo av julen. Jag har verkligen laddat energi både idag och i går och fått i mig massor av frisk luft då snön har vräkt ner i Brånan och Vide och jag har skött snöskottningen. Jag kan dessutom meddela att jag har träningsvärk efter tabatapasset jag körde tillsammans med barnen igår.

* Julfixande i fars hus * Julbord på restaurang Hov med familjen * Julstjärna *


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.