Julbaket?!

Det går lite trögt för mig med julbaket. De mjuka pepparkakor och saffranskakor som experimenterats fram i mitt kök har hunnit ätas upp… I går skulle jag ta tag i det hela och kom i väg från jobbet i hyffsad tid. Hade träningskläder med mig, åkte direkt och var ombytt och klar att börja träna ca 17. Tränade gymkondis 20 minuter och sedan styrka ben/rumpa/rygg och hemma i rimlig tid. Sätter i gång ugnen och tänker att jag ska slänga ihop en saffranskaka innan jag hoppar i duschen. Bra tänkt, men jag hade inte sett till att ha alla ingredienser hemma… Så dumt! Därför har jag fortfarande inte kommit igång med julbaket, har du?

(Visited 26 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 20 december, 2012 at 10:47

    Haha, så det kan bli! Det ordnar sej nog, tror jag 🙂 / Kramen/mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *