Julbaket?!


Det går lite trögt för mig med julbaket. De mjuka pepparkakor och saffranskakor som experimenterats fram i mitt kök har hunnit ätas upp… I går skulle jag ta tag i det hela och kom i väg från jobbet i hyffsad tid. Hade träningskläder med mig, åkte direkt och var ombytt och klar att börja träna ca 17. Tränade gymkondis 20 minuter och sedan styrka ben/rumpa/rygg och hemma i rimlig tid. Sätter i gång ugnen och tänker att jag ska slänga ihop en saffranskaka innan jag hoppar i duschen. Bra tänkt, men jag hade inte sett till att ha alla ingredienser hemma… Så dumt! Därför har jag fortfarande inte kommit igång med julbaket, har du?


Ett svar till “Julbaket?!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.