Paketöppning

I går fick jag ett och annat gjort! Förutom jobb och träning bakade jag två omgångar pepparkaksmuffins och en saffranskaka. Sen ringde syster och sa att det var dags för den första julklappsöppningen. ”Brorsan” som åkt till alperna hade skickat ett paket till oss systrar med respektive innehållande ett brev som fick mig att börja lipa och dessutom fina armband och iphoneskal från Ung Cancer. Jag har sen förut ett vitt fuck-cancer-armband så nu blev armen komplett med ett svart också. Tack älskade brorsan!

(Visited 11 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Brorsan 24 december, 2012 at 15:24

    Kul att ni tyckte om det , för ni la väl inte bara ut de på sociala medier för att jag sa det 😉 , puss i jul på dej ! Hälsa L

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *