Hög på endorfiner


Det var supersweet att jag tog mig ut på den där kvällslöpningen, MEN nu är jag alldeles för pigg för mitt eget bästa. Jag älskar ju annars att sova i samma hus som hela familjen och få smyga upp med de små tidigt på morgonen medan alla andra sover vidare. I morgon kommer jag förmodligen inte direkt att jubla, hihi.

Nu har jag legat i sängen i snart en timme, surfat i kapp de bloggar jag följer men inte hunnit med under julen, och hoppats att tröttheten skulle smyga sig på. Det har den inte gjort. Det blir snart lite ljudbok i stället och så hoppas jag på bättre lycka. Jag ångrar ändå inte löpningen. Klara, rena tankar – I love it!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.