Pyramidintervaller…


…stod på schemat idag!

Tanken var ju som jag beskrev i träningplanen tidigare i veckan att springa intervaller i tre pyramider. Det gjorde jag, men för att ta hänsyn till luftrör och lungor så skippade jag den längsta intervallen och passet blev därför så här:

Uppvärmning

3 st pyramider (4:30) m 1min vila mellan varje
1 x 1min
1 x 2min
1 x 1min

Nedvarvning

Passets totaltid: 45min

Det känns bra att ha låtit benen och kroppen i övrigt att ha fått känna på mitt tänkta miltempo, men utan att ha pressat mig alls. Det blir ju bara totalt 12min effektiv tid i den farten. Jag tror och hoppas att jag snart ska vara helt hundra igen så att jag kan börja utmana mig själv med tuffare pass.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.