Lite mer ”privat”


Här kommer en civil bild på mig, dvs som jag ser ut när jag inte har tränings- eller uteaktivitetskläder på. Det hör ju inte direkt till vanligheterna här på bloggen, däremot på Instagram så blir det ju lite mer av ”privata” Sara. Jag tänker på det ibland när jag tittar igenom inläggen här, att man kanske tänker att träning är en stor del av mitt liv och mina tankar, men så är det ju inte. Jag försöker visserligen röra på mig de flesta dagar i veckan, men det är ju ändå en väldigt liten del av tiden som går åt till det.

Jag firar in måndag och ny vecka med julaftonsblusen och tingeltangel i öronen!

I natt sov jag som en kratta. Sömnproblem är inget jag vanligtvis är drabbad av, så jag ska egentligen inte klaga, men på grund av det och att jag inte skött det här med sömn på regelbundna tider under julen är ett av mina ”privata” mål för den här veckan att jag ska skärpa till mig och få till fler sömntimmar än jag gjort på länge.

Ett annat privat mål är att jag ska försöka få lite tid med min syster Mini, innen hon flyttar till Uppsala. Kanske inte blir helt lätt för jag inser ju att hon har andra som tänker likadant?!

Hur gör ni? Sätter ni upp målsättningar för era veckor, eller på längre sikt för livet liksom? Jag har ju som ni redan vet mål för min träning, men jag sätter också upp mål för mitt liv privat och för mig själv på jobbet. Det är viktigt för mig att ha det har jag märkt för jag tappar lätt styrfarten annars och så blir det bara pannkaka av allt – dvs det blir ingenting! Men alla är ju olika.

Jag brukar ju tipsa er om olika träningsbloggar som jag följer men idag tänkte jag att det passar bra med en annan typ av blogg. Personen som driver denna tränar också en del, men det är främst det här med att jobba med mål som jag tycker är intressant och kombination privatliv/karriär, som väl kanske de flesta av oss pusslar med ibland eller ofta. Googla Elaine Ekswärd blogg så bör ni komma rätt. Jag bloggar lite snabbt från paddan nu på lunchen och orkar inte krångla med att länka, men jag lovat att fixa det hemma vid tillfälle.

UPPDATERING: Ni hittar Elaines blogg här!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.