Utmana ödet

Jag tänkte att jag skulle ta och springa veckans distanspass som enligt planen ska vara 8-10km, men jag är inte sugen alls på att springa inne. Därför tänker jag nu utmana ödet och springa utomhus. Det blir förmodligen lite kortare och det bara måste gå långsammare än den tänkta tiden (för att inte riskera att bli sämre i luftrören). Jag lovar även mig själv här och nu att ha buffen uppdragen över munnen hela tiden. Håll tummarna för dumdristiga (?) eller naiva (?) Sara.

Marianne, tack för din input i astma-ärendet. Jag kollade förresten igenom gamla anteckningar häromdagen och insåg att jag hade lite fel. Jag har faktiskt medicinerat 2003, men inte med bricanyl för akuta problem utan för en segdragen luftrörsinflammation, som jag fick pulmicort för. Den fick jag mitt i sommaren, kommer fortfarande ihåg backintervallpasset som utlöste det. Jag och dåvarande sambon sprang i hembyn i den tokbranta backen längs skoterleden mellan Lövänget och byn. Ni som kommer därifrån vet var jag menar. Tokbrant backe verkligen och jag tog ut mig för mycket. Känslan då var ungefär som nu. Kanske ska gå tillbaka till farbror doktorn?

(Visited 20 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Fredrik 7 januari, 2013 at 16:33

    Låna min värmeväxlare..

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *