Nytt i köket in Okategoriserade on 8 januari, 2013 25 februari, 2018 with 4 Comments Share Facebook Twitter Pinterest Google+ Email Jag provade att göra rättikagratäng idag för första gången! Smakar väldigt mycket som potatisgratäng faktiskt, nån som provat? (Visited 4 times, 1 visits today)Dela det här:Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar... Relaterade Share This Previous Post← Tränade jag alls??? Tränade jag alls??? Next PostJust one of those days → Just one of those days You May Also Like Okategoriserade Mina vinterskor View Post Okategoriserade GLAD MIDSOMMAR View Post Okategoriserade Veckans löparplaner View Post
Maria 9 januari, 2013 at 05:58 Hm inte testat. Har ingen koll på rättika, den är alltså low carb?! Hur ser den ut? Låter som den har en träig smak/textur?! Saknar inte potatisgratäng direkt…. Reply ↓
Sara Borg 9 januari, 2013 at 06:22 Rättika har tydligen 2.3 g kolhydrat per 100 g. Potatis har 16 tror jag. Reply ↓
Sara Borg 9 januari, 2013 at 06:23 Jag glömde ju svara på hur den ser ut. Den är vit och avlång. Jag köpte på kvantum, såg en skylt och blev nyfiken då jag hört mycket positivt om gratäng på det. Man kokar den först en stund och sen in i ugnen. Inte träig alls. Reply ↓
Hm inte testat. Har ingen koll på rättika, den är alltså low carb?! Hur ser den ut? Låter som den har en träig smak/textur?!
Saknar inte potatisgratäng direkt….
Rättika har tydligen 2.3 g kolhydrat per 100 g. Potatis har 16 tror jag.
Jag glömde ju svara på hur den ser ut. Den är vit och avlång. Jag köpte på kvantum, såg en skylt och blev nyfiken då jag hört mycket positivt om gratäng på det. Man kokar den först en stund och sen in i ugnen. Inte träig alls.
Ser dock ganska träig ut, lite som en tjock, vit gren 🙂