Träningsresa till solen!


Om mindre är 3 veckor kommer jag och sambon att befinna oss på ett förhoppningsvis soligt och lagom varmt Fuerteventura. Det ska bli riktigt najs att vara ledig, träna, äta och slappa hela dagarna. Nån som varit där? Det sägs att det ska vara bra förhållanden för löpträning, så jag håller tummarna för det. Sen hoppas jag att gymmet är ok också. Det behöver inte vara jätteavancerat, med lite fantasi brukar det funka ändå, men lite vikter vore bra i varje fall. Behöver jag säga att jag ser fram emot det här ruskigt mycket?!


3 svar till “Träningsresa till solen!”

  1. Nej, vad kul! Har aldrig varit där, "bara" i Portugal, men min mamma åker dit på Yoga-resa i samma veva som er. Har bara hört gott om det!

    Ida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.