Upp som en sol och ner som en pannkaka


Förlåt för katastrofbilden…

I morse drömde jag om solen och hade det allmänt bra. Nu undrar jag hur jag ens ska klara av den här veckan. Vi har nu två personer borta från jobbet, en som ramlat och skadat knät allvarligt och en som ligger på akuten. Den ene vikarierar för den andre. Vikarien för den andre, dvs person nr tre har vi inte hunnit utbilda i allt, så nu är det hur många kvar som kan göra allt… Jo jag. Eller alltså, jag kan inte heller, men det är jag som är ansvarig, alltså får jag stanna här tills jag har räknat ut hur man gör. Skit också. Nåväl, jag jobbar hyffsat under press och kanske är det inte så svårt som det verkar. Jag tar en kopp kaffe och kavlar upp ärmarna så får vi se!


2 svar till “Upp som en sol och ner som en pannkaka”

  1. Jodå, åkte hem vid 17:30 då jag insåg att jag saknade de inlogg och länkar jag behöver så jag fick skjuta upp det till morgondagen då jag förhoppningsvis kan få kontakt med nån som kan fixa sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.