Vikten av vila och att träna ”smart”


För mig är det superviktigt med vilodagar, fysiskt såklart, men också mentalt. Att slappa i soffan, ta en strövarpromenad, mysa med familj och vänner, eller vad jag nu känner för. Jag älskart! Men lika viktigt som det är att vila är det ju också att träna, i varje fall för mig. Det kan bli många dagar med träning vissa veckor, men det ligger alltid en tanke bakom. Det är t.ex. ytterst sällan just nu som jag springer två dagar i rad. Ej heller kör jag två liknande styrkepass i rad, nä variation är min nyckel för att hela tiden hålla kroppen så pigg, fräsch och skadefri jag bara kan.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.