Ont i röven


Hahaha, jag tror jag dör, vilken träningsvärk…!!!

Styrkepasset i torsdags blev lite annorlunda än vanligt. Jag började med 20 minuter på cykel där de sista 10 bestod av 30 sekundersintervaller med 30 vila. Sen var det så mycket folk där jag ville köra så jag gick till ”funktionella hörnan” och körde en massa superset med bara kroppsvikten eller med viktplatta. Det blev benböj, utfall, utfallsgång, rygglyft, plankor, mera rygglyft, mera utfall… När folk började droppa av rörde jag mig mot maskinerna och lastade på tungt tungt tungt. Men oh my good va ont jag har nu. På soffmyset igår kväll fick vi omgruppera ett par gånger för det gjorde ont när L låg för nära. Att kliva upp idag ska vi bara inte prata om – ajajaj 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.