Laddar

För långpass och för resa!

Lunchen ligger i magen och nu trycker jag ner en liten semla också som blev kvar efter fikat igår. Kanske lite väl nära inpå långpasset som ska löpas nu i eftermiddag, men gott var det. I övrigt försöker jag förbereda morgondagen så gott jag kan för att slippa stressa i kväll. Det är dags för en vecka på resande fot, vilket var ett tag sen nu. Det känns som vanligt både lite tråkigt och roligt att åka i väg. Roligt när man väl är på plats men småjobbigt med allt som ska förberedas innan man åker (möten, samtal, föredrag osv) och så klart packningen. Jag hatar att glömma saker för det finns sällan tid att dra ut och köpa det där man glömt.

UPPDATERING: Förresten, har ni sett att Maria och Ida har tipsat om semlorna under inlägget? T.ex. låter det ju supergott att byta ut saffran mot kardemumma nu inför den stundande semmeldagen. Sen låter ju lingongrädde och blåbärsgrädde också mumma.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *