Snabbis

Jag ville bara titta in en snabbis innan jag drar i väg på dagens budgetmöte. Det blir högst troligt ingen träning dag så ni får en bild från gårdagen i stället 🙂

Jag vill också uppmärksamma Malin, som har skickat en läsarfråga, eller rättare sagt ett önskemål om ett inlägg. Ni vet, jag älskar ju sånt, så tack Malin. Jag måste bara suga lite på karamellen och fundera. Malin vill veta mer om mina tatueringar, och det är inte helt lätt. Jag betraktar dem liksom som en del av min kropp numera, lika självklara som en arm eller en navel, så jag ”ser” dem inte. Lite märkligt kanske, men så är det… Jag ska fundera vidare så återkommer jag om det vid nåt annat tillfälle. Hoppas du kan hålla ut ett tag Malin?!

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *