Snabbis


Jag ville bara titta in en snabbis innan jag drar i väg på dagens budgetmöte. Det blir högst troligt ingen träning dag så ni får en bild från gårdagen i stället 🙂

Jag vill också uppmärksamma Malin, som har skickat en läsarfråga, eller rättare sagt ett önskemål om ett inlägg. Ni vet, jag älskar ju sånt, så tack Malin. Jag måste bara suga lite på karamellen och fundera. Malin vill veta mer om mina tatueringar, och det är inte helt lätt. Jag betraktar dem liksom som en del av min kropp numera, lika självklara som en arm eller en navel, så jag ”ser” dem inte. Lite märkligt kanske, men så är det… Jag ska fundera vidare så återkommer jag om det vid nåt annat tillfälle. Hoppas du kan hålla ut ett tag Malin?!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.