Långpass på långfredagen


Skriv in den 29 mars i kalendern, då är det nämligen långfredag och dags för det traditionsenliga långpasset!

Antingen kör du där du befinner dig, och så kan du väl skriva en kommentar här på bloggen om ditt pass. Eller så hänger du på och kör med mig. I två år har vi gjort det här nu, första året var vi två, andra året tre. Nu hoppas jag på minst fyra.

Hur går det till, jo vi får skjuts från Brånan till Hoverberg och sedan springer vi hem, vilket blir ca 2 mil. Första halvan går på grusväg genom skogen och andra halvan springer vi asfalt. Farten anpassas efter den löpare som springer långsammast. En för alla, alla för en. Det finns möjlighet att välja att springa delar av sträckan och åka bil resten, så man behöver absolut inte känna att hela 20 km måste avverkas. Hojta till innan om du vill hänga på, så att jag kan försöka fixa med biltransport och sånt. Nån snäll familjemedlem med körkort brukar det alltid finnas tillhands som kan ställa upp 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.