Taggad


Här sitter jag på ett tåg mellan Sundsvall och Östersund och inser att jag ju har ett nytt 4-veckorsprogram att ta tag i. Det ska planeras träning ihop med jobbresor och så ska allt upp här på bloggen såklart. Borde ha varit gjort i måndags egentligen då denna vecka började, men nu blev det inte så. Jag har ju förövrigt redan sprungit 3 pass den här veckan men satsar på att få in ett långpass också. Det är ju viktigt och grunden i marathonträningen. Jag tänker att 21 kilometer låter lagom. Tror jag gjorde 20 sist.

4 månader kvar till maran. Häng med på min resa vettja! Målsättningen för den som glömt är att jag ska kapa 10 minuter på förra årets tid. Nu är jag uppkopplad igen efter en veckas semester och jäklar va taggad på träning jag är nu 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.