Men alltså tagga ner tant


Vet ni, jag har så mycket idéer! Jag vill skriva listor över massa målsättningar jag har; privat, karriär och träning. Jag vill resa bort igen, kollade just på en arrangerad grupplöparresa till Fuerteventura för typ 20 papp. Alltså jag vill inte åka nu, men boka kan man ju alltid. Fast alltså 20 000 slantar i varje fall inte jag upp ur bakfickan hur som helst. Nu var det för två pers och det ingick en massa ledarledda träningspass, individuell coachning, föreläsningar och sånt, så alltså egentligen inte dyrt. Bara inte aktuellt just nu.

Min hjärna har tydligen varit lite för nerkopplad för jösses va uppkopplad den verkar vara i kväll. Jaja. Bara att smida medan järnet är varmt. Jag tänker att jag ska göra en lista med en massa tråkiga saker som behöver göras här hemma. Ni vet typ städa en badrumshylla i totalt kaos. Planterna om blommorna. Sånna grejor. Sen kan jag tidsinställa ett inlägg i bloggen, eller om det inte passar sig här så lägger jag bara in en påminnelse i telefonen, en trist grej i veckan. När det sen poppar upp är det bara att verkställa. Tipptopp i hemmet till midsommar??? Allt trist jag skjutit på hur länge som helst. Tror ni det skulle funka för mig?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.