Lunchträning


Det är tydligen fredag idag sa någon, själv har jag ju liksom tisdag. Men kul med helg kanske fast lite snopet också, jag är ju på gång nu! I bara farten så lyckades jag slänga ner träningskläder i en ryggsäck i morse så på lunchen sladdade jag i väg och använde dem. Bra Sara!

Väl framme upptäcker jag att det har hänt grejor när jag varit borta. Samma gym. Nytt namn. Dessutom var alla TV-apparater på löpbanden borta och ersatta av stora i taket. Men hallå, jag vet inte om jag tycker att det är bra?! Får väl testa på långpassen. Då brukar ju Vinterstudion vara min räddning.

Så här såg jag ut idag då jag tränade styrka för axlar och biceps. Jag körde mest med hantlar och stång, tunga vikter. Eller ja, det beror såklart vad man jämför med, men jag menar tunga för mig alltså. Ifall det rådde nån tvekan om den saken.


7 svar till “Lunchträning”

 1. Vad härligt ni verkar haft det! Jag tränar ju också på Tegelplan och tycker nog inte att det där med att ta bort tv-apparaterna var så bra 🙂

  Ida

 2. Haha, gör du Ida?! Va kul, då kan du helt anonymt glo på mig för jag har ingen aning om hur du ser ut. I kväll glodde jag på alla av hon-kön som var där och undrade lite småleende om nån var du, hahaha 😉

 3. Hahaha, lugn nu, jag har faktiskt aldrig sett dig. Och gör jag det får jag väl heja då!? Så du vet vem jag är. Jag tränar ju oftast riktigt tidigt 🙂

 4. Riktigt tidigt… ja då lär du inte se mig där. Vare sig det är vardag eller helg 😉

  Jag gillar att morgonträna och brukar göra det när jag är på jobbresor, men ytterst ytterst sällan hemma…

 5. Nej, helgerna är jag nog där senare, men vi är ofta i Åre eller i längdspåret då. Eller så är det långpass som gäller och där har jag inte pannben till att springa på band 🙂 Jag har ju barn så då blir det tidiga morgnar och så får sambon em/kväll 🙂

 6. Hur långa långpass och var springer du dem? Jag har så dålig fantasi så på våren blir det mest att jag springer mot Brunflo och vänder. Skulle vilja hitta en trevliga runda på ca 2 mil.

 7. Jag har under hösten kortat av långpassen, då blir det mest runt berget, bor vid Olssons kulle, vilket brukar bli allt mellan 13-15 km, beroende på väg. Annars springer jag "långa" rundan runt berget på ca 20-25 km. Ska försöka öka långpassen nu, har blivit mycket långa längdpass, skate, vilket är ganska jobbigt muskulärt för överkroppen också.. men det är så himla kul! På sommaren springer jag ofta 22 km på ÖSK, ska ju springa Jämtlandstriangeln unplugged så måste ju träna terräng 🙂 Långt inlägg, men jag har också dålig inspiration, mot Brunflo, längs med vattnet, springer jag ofta mina långa intervaller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.