Kommentarer


Va kul att ni tagit er tid att kommentera mitt inlägg i morse! Det jag glömde skriva ut klart och tydligt var ju varför jag inte höll med PT-Fia. Jag tycker ju precis som Maria och Ida som kommenterat att det i grunden är jättebra att hälsa får ta plats i media. Det finns inget som motiverar mig så mycket när jag känner mig trött och hängig som att läsa träningsbloggar, forum eller artiklar. Och det behöver inte alls vara om sånt jag äter, ett sätt som jag gillar att träna på eller nåt i övrigt som jag förknippar mig med, utan verkligen ALLT gör att jag blir peppad. Därför älskar jag nästan alla former av ”hälsohets”. Tack alla ni där ute som motiverar mig. Tack även PT-Fia för hos dig kollar jag också in, inte riktigt dagligen men några gånger i veckan i alla fall.

Sen förstår jag (när jag tänkt på saken en stund) att om man jobbar som PT och kanske möter kunder dagligen som via bloggar och sociala medier fått saker och ting en aning om bakfoten (precis som PT-Fia) beskrev, då kan jag också förstå att det blir ganska tröttsamt att förklara om och om igen att man inte måste träna triceps på onsdagar, att det är okej att äta potatis, att man inte kan se hur vältränad ut som helst efter två veckors träning osv. Jag tänkte inte riktigt på att man kanske måste se det ur den yrkeskategorins perspektiv. För en annan som är mer en kontorsråtta så är det ju bara himla grymt att fler och fler rör på sig. Igår när jag kom till gymmet var det fullt på löpbanden och de övriga cardiomaskinerna. Skitfränt, även om jag kan erkänna att jag var glad att jag var där för styrka och inte löpbandslångpass… Jag menar, hata att köa till ett band!!! 🙂


2 svar till “Kommentarer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.