One of those days


Förlåt men nu kommer ett sånt här göörtrist inlägg så ni kan egentligen sluta läsa nu, haha

Jag vaknade utan problem i morse och klev upp i tid och så, men sen kände jag mig rent ut sagt aptrött. Det är inte riktigt likt mig. Vet inte om jag får sota nu för att jag tyckte att det gick så oförskämt bra på långpasset i går. Rätt åt mig i så fall. En halvmara ska väl inte gå helt obemärkt förbi när man inte sprungit över milen på flera veckor.

Jag försöker nu ”lura” mig själv genom att välja ett peppande halssmycke med fina budskap – Today is a good day och Dröm Lev Älska!!! Hur gör du för att pigga upp dagar som dessa? Hjälp mig med några tips så att jag överlever den här dagen också… Snälla… 🙂


2 svar till “One of those days”

  1. Åh, hoppas dagen blev bättre!

    Vart bor du förresten? Tyckte jag kände igen husen från instagrambilderna längre ner..
    Har bott i Östersund nämligen =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.