Dagens intervaller


Träningen för dagen var planerad som så att jag FÖRST skulle springa ”tusingar” och sen gymma lite ben. Men, när jag kom dit var det alltså helt smockat med folk och löpbanden var bara att glömma så jag fick börja med benstyrkan. Jag blev lite lätt irriterad av det eftersom intervallerna var mitt huvudfokus för dagen och jag ville vara fräsch när jag skulle köra dem. Det dåliga humöret gick över så småningom. Jag minns ärligt talat inte exakt hur benstyrkan blev med löpningen kommer här:

Uppvärmning 10min

4 x 40sek (4:30) m 20sek vila mellan

3 x 1000meter (stegrande: 5:00-4:39) m gåvila mellan

6 x 40sek m 20 sek vila mellan
varav 2 (4:30), 2 (4:15), 2 (4:00)

Nedvarvning 5min

Å så här snygg är jag efter ett gäng intervaller – ansiktsfärgen matchar i varje fall tröjan 😉


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.