Jakten på den perfekta terapeuten


Idag börjar ett nytt kapitel i mitt liv, tänker jag mig. Jag ska gå till en massageterapeut för första gången på länge och förhoppningsvis komma in i en rutin att gå kontinuerligt. Att hitta ”rätt” terapeut känns dock som en djungel. Inte bara själva behandlingen ska kännas proffsig och bra utan det ska ju helst klicka med personkemin också. Jag vill känna att jag litar på personen i fråga och att jag kan få värdefulla råd om hur jag på bästa sätt tar hand om min kropp så att den kan fortsätta leverera de prestationer jag förväntar mig av den.

Det är höga krav jag har, det märker ni. Samtidigt tycker jag att man ska ha det. Som ni vet värderar jag min kropp högt och ska jag betala för att vårda den så vill jag jag ge den ”det bästa”.

Jag har inte varit så bra på att vårda kroppen med behandlingar de senaste åren. Mat och träning är prioriterat, men det där andra har jag lagt lite åt sidan. Inte bra. Min rörlighet har mycket att önska och bålstabiliteten likaså. Trots att jag vet hur viktigt det är. Jakten på den perfekta terapeuten ser jag som ett steg i rätt riktning. Idag tar jag det första klivet på en ny väg. Spännande.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.