Problem med balansen?!


Jag har ett litet problem som jag brottas med. Eftersom jag är mån om att försöka behålla min hälsa, mitt förhållandevis goda immunförsvar och min hyffsat friska och inte så skadade kropp så blir det lätt så att jag kör för säkert. Ni vet, i stället för att verkligen utmana mig själv, ligga på gränsen, pressa kroppen för att bli starkare, snabbare och verkligen utvecklas. Jag måste jobba på det här under våren för jag tror att jag ligger långt långt ifrån den där gränsen för vad jag skulle klara av om jag verkligen försökte. Jag ska skärpa mig med intervallerna. Löfte till mig själv. Kom ihåg målet Sara; 10 minuter snabbare på maran än förra året. U go girl!!! 😉


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.