Saras jobb


De senaste 4 åren har jag arbetat med kollektivtrafik, varav de sista 3 som regionchef (för företagets verksamhet i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland). Jag halkade in på ett bananskal under tiden jag pluggade på universitetet, och sen har jag blivit kvar. Som det brukar kunna vara. Jag älskar mitt jobb 99 av 100 dagar och har svårt att tänka mig att göra något annat. Jobbet är väldigt omväxlande och stimulerande och ingen dag är den andra lik, man vet aldrig riktigt vad som kan hända. Jag jobbar inte så mycket med själva fordonen utan mer med ”affären”, lönsamhet, ledarskapsutveckling, kvalitetsförbättringar osv osv vilket passar som handen i handsken eftersom min utbildning är inom HR. När jag inte finns på mitt kontor i Östersund är jag ute nånstans i verksamheten och jobbar med alla härliga medarbetare där. Det blir många resdagar på ett år, men det blir därmed också många träningstimmar på hotellgymmen. Det finns liksom inte så mycket annat jag är sugen att hitta på när jag är på annan ort. Lot´s of work blir det såklart, men också lot´s of tränings-/egentid.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.