Välkomna!


Ni har blivit fler den senaste tiden, vilket som sagt är superkul. Jag tänkte därför att det kanske vore på sin plats att jag presenterar mig och min blogg lite närmare. Kanske får även du som följt mig länge reda på nåt nytt?! 🙂

Jag är 32 år, sambo och boende i Östersund. Jag brukar beskriva mig själv som en liten, sportig kärring och därför kör jag en Volvo C30, som enligt mig är en liten, sportig, kärringbil, haha.

Jag bloggar i första hand om min träning, som egentligen är en ganska liten del av mitt liv. Istället för att föra en fysisk träningsdagbok så loggar jag min träning här. Det innebär att varje söndag kommer det upp ett inlägg under etiketten Veckans träning. Det hjälper mig att få en bra översikt och underlättar att få variation i träningen. Jag lägger även upp enskilda träningsupplägg, t.ex. under Löpbandsintervaller. När jag ska springa och har lite dålig inspiration kan jag bara klicka och få upp mina gamla pass. Då är det bara att välja och vraka!

När jag inte jobbar eller tränar så umgås jag helst med nära och kära. Då allra helst i familjens hus hemma i byn Brånan, där jag är uppvuxen med mamma, pappa och två systrar. Hjärtat klappar lite extra såklart för mina syskonbarn, småkillarna som syns här på bloggen ibland.

Om du är nyfiken på mitt liv utanför träningen så får du mer vardag om du följer mig på INSTAGRAM. @saraeborg heter jag där och e:et står för Elisabeth som är mitt mellannamn. Mina första 9 år i livet hette jag förresten Axelsson i efternamn, inte Borg.

Är du nyfiken på min träningsbakgrund, vad jag gör på jobbet eller vad jag gillar att äta, så bjussar jag på mer av mig själv senare. Stay tuned! 😉

Jag och kärleken i Brånan, julen 2012


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.