Dagens "dipsfest"

Oh la laaa! Jag körde viktade dips idag igen och den här gången vågade jag 5 kilos plattan. Tre set med den, tre set med 2,5 kilo och sen ytterligare tre set fria utan vikt. Därefter fortsatte jag med övningar för rygg, triceps, biceps och axlar. Vilket skönt avslut på den här härliga helgen.

När jag kom hem väntade våfflor, vispad grädde och hallon som Lars hade fixat i ordning till kvällsfika. Ruggigt gott!

(Visited 12 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Anonym 25 februari, 2013 at 17:32

  Tack för receptet på våfflorna, Sara! Vi körde klassisk ärtsoppa (dock i ny tappning med gröna ärtor och vitt vin) och gjorde pannkakor av våffelsmeten – supergott! Annars har vi gjort Colting pannkakorna som den lilla i familjen tycker hemskt mycket om – men det här var ju som "riktiga" 🙂

  Ida

  Reply
 2. Sara Borg 25 februari, 2013 at 17:43

  Va kul att ni gillade dem Ida! Jag har fått receptet av min syster så jag skickar tacket vidare till henne 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *