Vilka missar

Idag har jag varit tillsammans med några kollegor i vackra Storhogna… för att jobba. Vi har suttit inne i ett konferensrum i källaren hela dagen. När vi jobbat klart hade solen gått ner. Dagens miss nummer 1. (Missförstå inte, vi har haft en kanonbra arbetsdag. Jag tänkte mer på att vi missade det fantastiskt soliga och fina vädret).

VM i längdskidor pågår. Petter vann har jag hört. Johan tvåa. Det såg inte jag. Dagens miss nummer 2.

Hur har ni haft det? 🙂

(Visited 22 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Lena 27 februari, 2013 at 19:50

    Jag har också missat solen. Sjuka barn 🙁 Men jag har kört armar/bröst hemma och sprungit 4km ikväll. Och det är bra! Mitt knä jag haft ont i kändes inte av så snart kan jag vara tillbaka på banan! Så trots missad sol är jag nöjd med min dag. Att jag dessutom fick tummen ur och vikt all tvätt och sorterat det som ska tvättas får man se som en liten bonus 😉 Det är fan det värsta jag vet!!

    Reply
  2. Sara Borg 1 mars, 2013 at 18:25

    Du är ju grym Lena! Verkar vara i mycket bra form 🙂

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *