Trerätters på en måndag

Jamen varför inte? Klart man kan lyxa till det lite på veckans första dag. Med en bra inledning kan det liksom bara bli ännu bättre. Eftersom vi skulle äta lax igår och bara hade fyra fileer så slängde jag ihop en toast med rom, rödlök och creme fraiche till förrätt. Så att man skulle bli mätt liksom. Sen insåg jag att det fanns kvar av chokladmoussen vi gjorde i söndags också, och vips så blev det en trerätters. Smarrigt värre! Å max 20 minuter tog det att få maten klar. Precis lagom om du frågar mig.

Lax med broccoli, limeaioli och en sallad på avocado, tomat, paprika, rödlök, olivolja och citronpeppar!

(Visited 20 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.