Min bästa medicin

Friskluft är verkligen min bästa medicin! Den botar min huvudvärk, trötthet, frossa, illamående, dåliga humör, stress… ja det mesta som jag drabbas av. Allt som krävs är att jag gör som igår kväll, dvs hoppa i kläder och dra ut och springa. Redan när jag stod utanför huset för att vänta in att min GPS-klocka skulle hitta satellitkontakt så måste allt skit ha gått över. 700 meter senare slår mig nämligen tanken att livet är toppen och att löpningen gått lätt redan från första steget. Hurra för friskluft! Hurra för löpning!

(Visited 5 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 12 mars, 2013 at 07:26

    Det är fantastiskt! Få saker får mig att slappna av och liksom "hitta" mig själv igen som löpningen gör, inte bara under passet utan också timmarna efter – ren terapi och medicin 🙂

    Ida

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *