Veckans träning

Mån: Utomhuslöpning 9.18km, 51:33min (5:37)
Tis: Löpbandsintervaller 16 x 30 sek + benstyrka
Ons: VILA
Tors: Backintervaller 10 x 150 meter, tot 8.46km, 48:57 (5:47)
Fre: Helkroppsstyrka
Lör: Långpass utomhus 26.5km, 2:42tim (6:08)
Sön: Kombipass (cykel tot 30min + överkroppsstyrka superset)

En riktigt bra träningsvecka har passerat. Jag känner mig lite rappare i steget nu på alla pass, vilket gör att jag verkligen får bromsa på långpassen för att ”hålla snigel”. Det är härligt att känna att intervallträningen gör skillnad. Styrkemässigt kör jag vidare utan att egentligen ha någon plan. Jag tränar det jag tycker är roligt och har inga direkta mål. Det märks att jag börjar fokusera mer och mer mentalt mot maran och löpningen känns därför viktigast just nu.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *