Sendrag

I höstas tränade jag nästan alla pass i Nike Free. När jag drog igång marathonträningen vid årsskiftet så ville jag ha mer dämpning för att skona knän och fotleder vid löpning, och nu… Ja jag vet inte om det är en slump eller nåt annat. Varje gång jag har ett par Free på gymmet (för styrketräning) så får jag sjukt sendrag under högerfoten. Det är inga problem att springa i dem. Idag var det så illa att jag inte kunde köra de sista två benövningarna. Nån som har idéer och tips???? Help. Fortsätta med Free eller sluta helt???

(Visited 16 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.