Mysigt?!

Jag sprang ju det där långpasset idag och kände mig sliten efteråt. Jag la mig i sängen och skulle kika på ett avsnitt Biggest Loser. Det var ju mysigt ända till de öppnade ett kylskåp fullt med tårta och andra sötsaker. Jag blev så illamående att jag var tvungen att springa till toan och spy. Haha. Not so fresh. Fast knappast Biggest Losers fel. Frösön runt var för tufft för mig idag helt enkelt. Nu har jag ätit middag två gånger och mår prima, så inga ledsna miner här inte 🙂

(Visited 19 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.