Oh happy day


Vi har som ni ser fortfarande gott om snö utanför stugan! Här passar kidsen och jag på att suga ur det sista ur vintern och åker kälke i backen.

Idag har jag hängt med syster och hennes lilla familj (tack för en fin dag). Vi har åkt skoter, kälke och tefat. Vi har grillat hamburgare och åkt upp till Storhogna och eftermiddagsfikat. Vintern är på väg bort och snön smälter alltmer, kanske var det sista helgen med vinteraktiviteter nu?!

Kvällen har jag ägnat åt att småstäda lite hemma och fixa inför veckan. Jag har dessutom jobbat lite för att känna att jag går in i en ny vecka i fas med mig själv. Precis så som jag vill ha söndagar. Ingen stress och ingen press. Bara mys, kärlek och sånt jag gillar.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *