Vad har du druckit idag? Inget, jag vaknade ju nyss! Hur kommer din dag att se ut? Planen är frukost, jobb med två härliga kollegor på förmiddagen, lunch, ett möte kl 13 och sen hemfärd till Östersund. Yeey, längtar lite efter min kille. Senast lästa bok? Bränd (Jack Reacher-serien) av Lee Child Senast sedda film? Jag tänkte skriva Jack Reacher med Tom Cruice men kom på att jag faktiskt sett Roseanna (Beck-film från 1993 med Gösta Ekman i huvudrollen) efter det. Helgplaner? Inte tänkt riktigt så långt än men jag hoppas och tror att jag ska vara fit for fight för ett långpass på 3 mil eller så. Taggad till tusen! Drömmer om just nu? Att genomföra 50-kilometersdistansen i Stockholm Ultra i augusti… Fast jag har inte vågat anmäla mig än… haha

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *