Veckans träning

Mån: Styrka överkropp med fokus på bål
Tis: Löpbandsintervaller (45min) + squats, mountain climbers och plankor
Ons: VILA
Tors: Löpning distans 9.1km, 49:55min (5:29), löpband 4x30sek (4:00), styrka ben/bål
Fre: VILA
Lör: Löpning långpass 34.02km, 3:36:39 (6:22)
Sön: MTB cykel 18.6km, 1:02tim + 4 båltabator

Jahapp ja, nu är jag igång med löpträningen igen och det har känts superbra. Framförallt mentalt har jag ett sug efter nästa pass redan direkt efter ett avslutat. Det är en grym känsla! Äntligen fick jag pumpade däck på min MTB också så att jag kunde premiärcykla. Det är skönt att röra på benen dagen efter ett sånt där riktigt långt pass men utan att belasta knäna. Som ni ser har jag även kämpat på med bålstyrkan under veckan.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *