Dagens tips – rea på Sportamore

Idag beställde jag nya pjucks. Tävlingsskorna till maran. Satsar på att springa in dem ca 10 mil max innan loppet. Då bör stunsen i sulan fortfarande vara schysst. Jag kommer att tävla i Nike Lunarglide 4+, dvs exakt samma skomodell som jag använder vid mängdträning just nu. Fast annan färg. Min nuvarande variant ser du på bilden i mitt förra inlägg. Fjolårets mara sprangs förresten i ett par lila Lunarglide 3. Det var föregångaren till min nuvarande skofavorit.

Behöver du också nya skor? Gör som jag, beställ på Sportamore och ange värdekoden B-DAY så får du 20 % rabatt!

(Jag är inte sponsrad. Tycker bara att det är bra med rea).

(Visited 13 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.