Det spritter i benen

Klockan är strax efter 7 (19) och jag sitter på balkongen i shorts och t-shirt. Det känns fortfarande lite overkligt med sommar vilket gör att wow-känslan konstant infinner sig. Me like. Min landsvägsräser står vid balkongdörren och blänger på mig. Den vill ut och rastas och jag vill ut. Mina ben riktigt skriker efter en cykelrunda i solen, men mitt förnuft säger att det är totalvila som gäller idag. Kropp och knopp är osams kan man säga.

Det har inte blivit mycket bloggande i helgen, men det har ju å andra sidan inte blivit särskilt mycket träning heller. I stället har jag fokuserat på att fylla på energiförrådet med kärlek. Lillasyster lillstrumpa har varit hemma och vi tillsammans har fått rå om småkillarna en hel del. Dessutom morsdag idag så vi systrar samlade familjen hemma hos mig och vi åt god mat, gav momman/mamman en present och umgicks allihopa i ett par timmar. Älska familjemys!!! Sen vinkade vi hejdå till lillstrumpa och moffa (min pappa alltså) när de åkte till tåget. På fredag ses vi igen då hela familjen samlas i Stockholm för att flera av oss ska springa maran.

I morgon är det måndagsklubben igen och jag tror att Ida har tänkt ut ett pass plana intervaller. Det passar ju kalasbra in i mitt upplägg inför lördag så det ser jag fram emot på alla sätt och vis! Tagga tjejer så ses vi i morgon!!!!

(Visited 12 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 26 maj, 2013 at 18:23

    Tack för idag! /mor

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *