Raceday?

…jag är ännu inte anmäld…

Det är lördag morgon och det är 85 minuter kvar innan efteranmälningen för dagens halvmara stänger. Jag tvekar in i det sista eftersom jag vaknade i morse med riktigt risig kista. Det känns inte bra att pressa kroppen om inte magen mår bra. Jag vet inte om det är gårdagens Thailunch i Malung som satt sina spår. Jag kommer att avvakta en stund innan jag bestämmer mig för hur jag ska göra. Ett långpass ska avverkas idag oavsett, men det kan möjligen bli ett lugnare pass på egen hand senare i eftermiddag eller kväll i stället. Vi får se.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.