Om att inte krångla till det

Jag vaknade i morse med en kropp krokigare än Quasimodo. Jag har unnat mig träning många många dagar nu i sträck, åsså jetskiåkning dessutom på eftermiddagarna. Toktrött i låren. Det var dessutom stelt och ömt lite här och var så nån form av återhämtningsjogg kändes som en bra idé för dagen. 

Tokvarmt och svettigt… Nästan 30 grader i Östersund den här veckan

Jag funderade först på nån form av fartlek men bestämde mig för att inte krångla till saker i onödan. Jag drog ut till Odensala elljusspår som är kuperat. Då blir det naturligt högre puls av och till även om man håller ett lågt tempo. Jag brände av drygt fyra varv och fick ihop 9.2 kilometer. Bra pass med hög svettfaktor! 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *