Veteran SM 2016 – mitt långsiktiga mål!

Du som följer mig på Instagram har redan sett att jag ska gå från marathondistansen till 800 meter på bana! Om 3 år fyller jag 35 år och då får man nämligen vara med på veteran SM. Jag kollade min 800-meterstid från måndagsklubben (då jag ju sprungit intervaller innan på 1600 och 1200 meter med bara 3 minuters vila) och ser att den räcker till ett brons. Tänk bara så bra jag ska vara när jag fått träna i 3 år till!!! Banlöpning ska bli min nya grej.

Resultat från årets SM-tävlingar för veteraner som gick av stapeln för två helgen sedan. Jag imponeras över att 90-åringar också deltog. I klassen M80 springer man 100 meter på dryga 16 sekunder. Det är ungefär vad jag gör också…

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *