Hur många par löparskor kan man ha?

Jag har saknat ett par skor i år och därför bestämt mig för att komplettera garderoben under helgen i Stockholm. Ett par lättare raceskor, dvs inte barfotasula som jag har många av, utan en sula med mindre dämpning. Jag lyckades med det redan under torsdagskvällen så fredag morgon var jag ute och testade. Klockrena på mina fötter! Loppet i lördags gick därför i:

NIKE Lunaracer +3, neongröna (ser gula ut på bilden) med blå detaljer. Supersnabba 😉

De här skorna kommer jag att använda på intervallpass, snabbdistans och tävlingar. Det känns som om jag flyger fram. En spännande detalj är dock att jag har fått gå upp rejält i storlek på just den här NIKE-modellen. Jag har i Free och Lunarglide stl 36.5, medan mina fötter kräver 38 (!!!!) i Lunaracer.
Appropå rubriken förresten, lyssna gärna på Sara Rönnes pod på samma ämne (Träningsglädje TALKS).
(Visited 14 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.