När tiden inte räcker till

I går kväll var det jobb jobb jobb som gällde för min del men strax innan det började mörkna tog jag en paus, snörade på mig skorna och begav mig ut. Jogg i drygt 5 minuter. Jag hittade en lämplig backe, inte för brant, på ca 80 meter. Sprintade upp och joggade ner. Fokus på teknik och fotisättning, armföring och kraft i steget. Tio gånger. Jogg tillbaka. Det tog drygt 20 minuter och gav mig frisk luft, dagsljus och totalt 4 kilometer löpning. Precis lagom. På en timme hann jag dessutom göra en båltabata, duscha och slänga i mig hotellets middagsbuffé också. KUNG. Sen var det jobb igen.

Sista kvällen i Umeå fick det bli lätt backlöpning. Ett kort men inte obetydligt pass.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *