Tå-rapporten

Jag fick bra tips av Maria igår, fotbad och sprit. Hade tyvärr inget hemma så jag fick avvakta. En dejt med mannen, cykeltur och middag på stan, och inte ett dugg ont i tån. Hurra! När jag vaknade i morse var tån öm igen så direkt efter morgonyoga, rörlighetsprogram och frulle cyklade jag till Apoteket för att inhandla diverse prylar… 


Dagens shopping, dagens lilltå och dagens operationsbord

Dagens operation handlade mest om att öppna upp och rengöra efter gårdagen. Sen satte jag på ett omslag som ska suga ut bakterier. Det blev nog rätt bra tror jag. Nu har jag lovat mamma att om inte tån är bättre på måndag så ringer jag hälsocentralen…
(Visited 51 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 14 september, 2013 at 16:52

    Bra där! /mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *