Jag är helt vanlig

Ibland får folk för sig att jag är en ovanlig människa. Nån med förbud och som aldrig ”unnar” sig saker eller äter superstrikt på nåt vis. Det finns alldeles säkert massor av sånna människor. Men vet ni, jag är alldeles vanlig. När jag är överhungrig så skåpäter jag. När jag lagar mat så händer det att jag småäter under tiden. Idag svullar jag en macka med massor av smör och ost samtidigt som jag blandar färs till köttbullar. Jag är tunnan. Hon som gärna äter det andra inte orkar äta upp, haha. Jag älskar riktig mat. Really love it!

(Visited 12 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.