Söndagstipset: Missa inte Gunde!

I torsdags sände TV4 det första avsnittet av Gundes eget program där han möter och utmanar idrottsstjärnor i olika sporter. Jag prioriterar inte att följa några program alls när de sänds på TV, däremot älskar jag den möjlighet till flexibilitet som ”playen” ger. Att när som helst kunna titta utan att behöva anpassa mig till tider, bara att trycka igång när det passar mig. I fredags kväll efter min träning slog jag igång just ovanstående program som lämpligt nog innehöll en del från Östersunds Skidstadion, där jag bara nån timme tidigare tränat. Lite extra kul i sammanhanget.

Klicka här för att se första avsnittet!

(Visited 16 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.