Blickar framåt

Har du tänkt på att alla har lika mycket tid? Dygnet har 24 timmar, och det gäller för alla. Trots det hör man vissa säga ”jag har inte tid” väldigt ofta, medan andra sällan tar den meningen i sin mun.

Har du gjort dina prioriteringar, eller har det ”bara blivit”? Känner du att du styr din tid, eller åker du med som passagerare i ditt eget liv? Det är frågor som är värda att ägna några minuter till idag för att på så sätt tjäna minutrar i morgon och resten av veckan. Lyft blicken från nuet lite då och då så att den framtid du möter verkligen är den framtid som du vill ha.
Glad måndag på er alla!
(Visited 15 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.