Sträck på dig

…och bli en bättre löpare!
Titta på din omgivning. Säkert kommer du precis som jag se att du är omgiven av många människor som har dålig hållning, och kanske är du där själv. Mycket stillasittande i vardagen gör ofta att huvudet åker fram och drar med sig axlarna. De hamnar i en ofördelaktig position med sänkt blodcirkulation till följd. Du kan känna dig stel och osmidig. Det många inte tänker på är att det finns ett samband mellan kroppshållning och andning. Dålig kroppshållning stänger till bröstkorgen och gör att lungorna får arbeta hårdare med att andas in luft. Om du har dålig hållning har du alltså mycket att vinna, både när du tränar och i vardagen, om du fokuserar på att förbättra kroppens position. 
Sikta mot trädtopparna och andas! Låt bröstkorgen fyllas med frisk luft och SPRING
(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *