Full fart mot helgen!

Det är helt galet – fredag igen! Å jag som inte har njutit klart av förra helgen än. Så, berätta, vad har just du för planer? Varför inte göra en liten utflykt? Det behöver ju inte vara så avancerat, på med kläder och ta med en termos kaffe bara. Äventyret finns närmare än man tror.

Vårt uteäventyr i söndags uppskattades mest av mig och systeryster. Barnen blev frusna efter att ha lekt i blötsnön, så F körde hem dem med skotern till momman. Vi grillade korv, försökte oss på att göra våfflor över elden (med dåligt resultat), drack kaffe och bara hade det gött. Jag lyckades välta med skotern också. Igen. På vägen hem åkte systeryster och jag på barnens ”madrasser”. Det var så kul så att F fick skjutsa tillbaka oss upp på berget, så att vi fick åka två gånger…
Livet i en snödriva – termoskaffe, grillkorv och bra sällskap. Det behöver inte vara svårare än så.
(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *