Det rullar som man säger

Men hörrni, nu är det fullt upp igen! Tar det aldrig slut kan man undra. Fast jag trivs väldigt bra när det snurrar på. Planering är nyckeln och med lite framförhållning får man ju in jobb, träning och som i kväll – först en middagsdejt på tu man hand med mamma, och sen ett litet kvällsevent i en butik på stan. I morgon är det dags att flyga iväg igen. Jag hoppas att det går bättre än sist då min flight blev inställd och jag fick kasta mig i bilen och köra i stället. Men mörakaffe på flygplatsen är ju inte fy skam, haha.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.