Taggad för myshelg!

Jag som vanligen älskar att jobba på fredagar – gärna sent också, så att jag får sitta i min ensamhet och bara köra på när jag har flow – har idag nästan räknat ner timmarna. Inte alls för att jag inte har velat jobba, men jag har sett så mycket fram emot helgen att jag nästan inte kunnat koncentrera mig och totalfokusera som annars. Min syster kommer hem, min älskade lillstrumpa, åsså L2 såklart. I morgon ska vi joina hela storfamiljen och gå ut och äta brunch. Bästa lördagslyxen!


Jag är såååå laddad för en riktig myshelg med mina bästaste!

(Visited 17 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Anonym 7 mars, 2014 at 18:08

    Här är en till som lääängtar!!!!! Ses i morr'n, puss, puss!/mamma

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *